torsdag 22. november 2007

Jul i Bakgården


Lørdag 24. november er det klart for årets første julemarked i Bakgården i Sandefjord. Hver lørdag og søndag fram til 22. desember finner du ulike utstillere med kunst- og håndverksprodukter i Bakgården, samt de faste butikkene og galleriene. Og selvfølgelig er den koselige kaféen i Bakgården åpen.

Hver lørdag og søndag fram til 16. desember framfører vandreteateret "Bakgårdsnissene". Å gå fra scene til scene ute i Bakgården har vært veldig populært tidligere år, og det er vel ingen grunn til å tro at suksessen vil bli mindre i år. (Billetter kan for øvrig kjøpes i kaféen).

Som alltid er det med været spennende, vi håper selvfølgelig på noen centimeter med snø, men erfaringa er at i Bakgården er det hyggelig uansett vær- og føreforhold.

Såpedamene har vikar i såpebutikken denne helga - Ruth og Vigdis gjør nemlig ting de ikke tør, og deltar på den store Kunst- og håndverksmessen på Lillestrøm. Vi regner med at den begivenheten vil dekkes i bloggen senere, så sant det å delta i en så stor messe ikke blir en traumatisk opplevelse vi ikke vil snakke om. Men siden det skal noe til for å målbinde oss, regner vi med å komme sterkt tilbake med en messerapport - og hvis du tilfeldigvis er i nærheten av Lillestrøm denne helgen, er du hjertelig velkommen til vår stand på Kunst- og håndverksmessen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar