mandag 3. november 2008

Sjokolade på badet...

.

... det er overskriften på omtalen vi får i oktober/novembernummeret av Mat & Vin, Norges største matblad. En hyggelig journalist var innom den bittelille såpebutikken vår i sommer, hun kjøpte med seg noen av såpene våre, og jammen har hun skrevet om oss også. Vi er ganske stolte over omtalen vi får, derfor stjeler vi teksten og legger den ut her:

"Sjokolade på badet
Som et lite apropos til alle sidene med fristende sjokoladeoppskrifter lenger bak i bladet, tar vi med disse gøyale natursåpene, som dufter delikat og deilig av - nettopp: Sjokolade!
I det lille såpekokeriet "Skum - såper og sånn" i Sandefjord komponerer Vigdis og Ruth duftkombinasjoner av sjeldent spennende slag.
Hva med å legge en bit sjokodrøm på gjestetoalettet? Eller nyte litt sjokolade og vanilje til kattevasken hver morgen? Håndlagede såpestykker som lukter Riesling, tang og urter fra Provence, er bare noen av mer enn de 100 variantene du finner i de to damenes hyller.
"

Vi er litt stolte av, og veldig glade for, den pene omtalen. Og det er sant at vi passet godt inn i temanummeret om sjokolade, for i det bladet er det mange fristende oppskrifter. (I den forbindelse vil vi minne om at ingen legger på seg et eneste gram av våre sjokoladeprodukter....)
Det er et fint fotografi av produktene våre også, både Riesling, Honning og Havregryn, Sjokodrøm og Sjokolade og Mint er avbildet i bladet. Sjokodrøm er forøvrig den såpen vi har bilde av til dette innlegget, den minner mest om en mørk, syndig sjokoladekake.

Magasinet Mat og Vin har de hos Narvesen - men sjokoladenummeret blir snart avløst av julenummeret, så om man vil ha sjokoladeoppskrifter man kan besvime av, må man skynde seg litt.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar