tirsdag 14. august 2007

Natursåpe: nesle


Vi holder på å lage en ny såpeserie, der vi bruker urter fra naturen. Vi har laget urtesåper før, men nå samler vi dem, for å få et mer helhetlig utseende på dem. Denne såpa inneholder brennesle, og er ellers laget med oliven-, kokos-, palme- og ricinusolje. Den inneholder også bivoks. Den er helt fersk, så vi kan ikke være helt sikre på resultatet enda, men den ser lovende ut; den er fast og fin, lukter godt, og den ser bra ut. Vi er ikke helt sikre på hvilke andre såper vi kommer til å lage i denne serien, men det kommer vi tilbake til senere.

2 kommentarer:

  1. Å så fine såper. Er det dere som er i Bakgården?? Plum & sånn?? Har sett butikken, men ikke fått vært innom! Jeg kommer, jeg lover og jeg eeeeeeelsker kokossåper :)

    SvarSlett
  2. Ja, vi er i Bakgården, "Skum - såper og sånn", vi har åpent hver fredag og lørdag. Denne helgen er vi på studietur, men butikken er åpen. "Plym & co" er lekebutikken. Bare hyggelig om du kommer innom - vi har en keramiker og et galleri i Bakgården også, og ei som driver med gyllenlær. Velkommen skal du være.

    SvarSlett