fredag 17. oktober 2008

Sjokolade og mint

.

Av og til forsøker vi å legge skjul på at vi liker sjokolade, for eksempel når vi gjemmer en sjokolade innerst i skapet, sånn at ikke mann eller unger skal finne den, og vi smugspiser den når det en sjelden gang er stille i huset.

Men stort sett er vi to damer som med faner og flagg står for det vi mener, og da legger vi ikke skjul på noe, men går gladelig inn i en hjemlig krig over den siste sjokoladebiten, eller nærmest inviterer til rettsak om noen har spist det vi rettmessig hevdet var vår eiendom. Vi må si at de gangene vi går til krig, oftest er når vi samtidig er æresmedlemmer i Premenstruelle hurpers landsforbund.

Ellers tror vi at sjokolade er noe man kan bli ganske snill av. Og om man ikke blir snillere av å vaske seg med "Sjokolade og mint", bli man i alle fall reinere, og myk, myk i huden. Videre synes vi at den litt tunge, søte sjokoladen og den friske mynten både er motsetninger og noe som utfyller hverandre på en gang.
.

4 kommentarer:

 1. Men såpe ...?

  Jeg elsker sjokolade med mint, men jeg kan aldri tenke meg at det er noe ok å vaske seg i den. :p

  SvarSlett
 2. Da er det fint for deg at vi ikke har planer om å tvangsvaske deg ;-) Forøvrig er dette ingen uvanlig duftkombinasjon hos såpeprodusenter...

  SvarSlett
 3. Jeg syns det hørtes godt ut :)

  SvarSlett
 4. Ja, det er veldig godt - kakaosmør er et godt fett å bruke i såper, og sjokoladen gir en liten følelse av luksus, og det er ikke å forakte :-)

  SvarSlett