torsdag 17. desember 2009

Vår siste jul i Bakgården

.

Det er fem år siden vi startet vår bittelille butikk, "Skum - såper og sånn" i Bakgården. Det aller første lokalet vårt var Bakgårdens aller minste. Senere fikk vi et større lokale. Det er ikke uten vemod vi nå velger å gi oss i Bakgården. Vi gir oss ikke med såper og sånn, men vi flytter produksjonen og endrer form.

Produksjonen flytter vi til Framnesveien 54, "Labben". Der kommer vi til å ha åpne produksjonslokaler der det er mulig å se, lukte og kjøpe hver fredag. Samtidig vil et utvalg av våre produkter bli å finne på Cordelias Hus, litt lenger opp i gata for Bakgården. Og endelig vil nettbutikken vår komme opp, i slutten av januar, og denne gangen er det helt sant....

Vi er ikke lei av såpe. Vi er ikke lei av å jobbe med såpe. Vi kommer ikke til å bruke mindre tid til å jobbe med såpe, men vi kommer til å bruke en annen tid. Hver lørdag i fem år har vi vært opptatt med butikk, samtidig som vi har hatt annet arbeid ved siden av. Nå vil vi ha mulighet til å reise bort i helger uten å måte planlegge det alt for mye. Vi vil ha overskudd og tid til å delta i messer og utstillinger vi til nå har måttet si nei til. Vi vil kunne levere såper for salg hos andre, og vi vil kunne ha et og annet homeparty og snakke om produktene våre - det hadde vi av og til da vi startet, og det var gøy.

Vi har gjort et valg vi tror er godt og riktig for oss. Men vi er litt vemodige. Dette er våre siste julehelger med butikk i Bakgården. Vi kommer til å være der også en bit ut i januar, men jul i Bakgården er noe spesielt, og i år er det ekstra spesielt for oss.

Vi ønsker selvfølglig at alle våre kunder vil ha en hyggelig julehandel hos oss, og at de vil følge oss videre, både på Framnesveien, Nettbutikken og i bloggen vår. Såpene er de samme. Vi er de samme. Bare stedet blir et annet.

Før jul har vi åpent fredag 12 - 16.30, lørdag 11 - 16 og søndag 12 - 16.
Etter jul har vi åpent som vanlig fredag og lørdag, til og med 23. januar.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar