torsdag 4. februar 2010

Vårt nye hjem på Labben

 .

Alle som har flyttet en eller annen gang, vet at det tar tid å komme i orden i det nye hjemmet. Sånn er det med de som flytter en såpebutikk også. Vi er ferdige med det meste av utpakkingen, og har til og med laget vår første såpe i det nye lokalet vårt i Framnesveien 54, Labben.

Etterhvert vil vi både fortelle og vise bilder fra det nye stedet vårt, men foreløpig har vi bare mobiltelefonbilder å dele. Et visst inntrykk av hvordan det er hos oss vil de gi, vi er i den gamle resepsjonen, så vi har glassvegg til verden, og det liker vi godt. Innerst har vi en liten produksjonskrok, vi ser at vi må være kreative når det gjelder hylleløsninger, vi har jo mye mindre plass enn før, men det at vi ikke har vanlig butikk mer oppveier det ganske godt.


Vi koser oss med lørdagsfri, og kommer til å jobbe på andre tider enn vi er vant til. Vi kommer imidlertid til å fortsette med åpne produksjonslokaler på fredager, sånn at det fortsatt er mulig kjøpe såpene våre direkte fra oss. Bortsett fra denne fredagen - vi er på kurs, og kan ikke ha åpent. Men neste fredag er vi på plass, og da er også nettbutikken vår oppe og går.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar