fredag 7. mai 2010

"bare rose" har fått ansiktsløftning

 .


"bare rose" er en såpe vi har laget mange ganger før, og når vi sier at den har blitt ny, er det ikke oppskriften vi har forandra på, den er vi fornøyde med som den er. Vi bruker de samme oljene, den samme fargen, og vi har den samme duften av rose med. Det som er nytt, er innpakkingen.

Nå pakker vi den inn i rosa silkepapir. Etter at vi sluttet med butikk og startet med såpeverksted i stedet, trenger vi ikke lenger å gjemme alle luktene bort - det er ikke så farlig og forstyrrende om luktene blander seg når de er i lagerhylla, og de eneste som eventuelt blir sjenert av det, er oss selv....

Tidligere har vi måttet pakke inn så mye som mulig i cellofan, for at kundene våre ikke skulle helt luktblinde når vi samtidig var i gang med produksjon på bakrommet.Nå som vi skal selge på nett og levere til andre, er ikke det så farlig - lukta fra produksjonen vil ikke lenger forstyrre lukta fra den enkelte såpa.

Ellers er vi igang med planlegging av hvilke produkter vi skal ha med oss når vi skal stille ut på Kurbadet i Sandefjord under Kunstpinse. Alle de "gamle" favorittene er med, men også noen av de nye, spennende vi har laget de siste månedene. Vi vil selvfølgelig presentere dem her, etterhvert som de får navn og innpakkingen på plass.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar