søndag 5. desember 2010

Badesalt til slitne føtter

.


Av og til, etter en lang dag, kjennes føttene så blytunge ut at man ikke orker tanken på å gå et eneste skritt til. Da anbefaler vi "Badesalt til slitne føtter". Det er flere grunner til at vi anbefaler fotbad på kvelder man er ekstra sliten. Det ene er selvfølgelig den oppkvikkende virkningen dette fotbadet har, med eteriske oljer som karakteriseres av friskhet. En av våre kunder sa at han syntes vi skulle døpe om produktet til "Badesalt som gjør sure føtter blide", men etter fem år med samme navn, valgte vi å ikke gjøre det - vi sier det i stedet.

Den andre veldig gode grunnen til å ta et fotbad, er at når man sitter med føttene i vann, må man slappe av. Det er umulig å løpe rundt å ordne ting, og man kan for eksempel lese et kapittel i en god bok, spise en sjokolade og skjemme bort seg selv.

Dette badesaltet har vi laget i mange år, og det er et av våre mest populære produkter. Vi blander ulike typer salt, både fint og grovt, både havsalt og mineralsalt.

Saltet tilsetter vi en luktblanding av lavendel, eucalyptus og rosmarin, en blanding som virker oppkvikkende på føtter som har vært i bruk hele dagen.

Og et knakende godt tips fra såpedamene: tilsett et glass melk i fotbadet - da blir føttene helt myke etterpå.
Klapp forsiktig tørt, og smør gjerne inn føttene med en god krem, om du er ekstra snill mot deg selv den dagen.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar