fredag 3. desember 2010

På fisketur med Roy Einar

.


 
Fritt for å være fisk i den elva Roy Einar fisker i! Kaféverten på Cordelias hus er nemlig så snill at han slipper ut igjen. Vi tror egentlig at det viktigste ikke er fiskinga, men å sitte på elvebredden å se elva flyte forbi.
I alle fall: vi har laga ei såpe som er tilegna nettopp Roy Einar, og andre som liker å fiske. Den lukter anis, og en gammel myte sier at anis skal tiltrekke seg fisk, sånn at både fiskerens hender og krokene med fordel kan få en vask med denne såpa. Dette er en myte, vi garanterer ingenting, det eneste vi garanterer er at vi ikke skal teste dette ut i praksis - fisking overlater vi til de som har atskillig mer tålmodighet enn oss. Det tror vi er bra for oss, de vi lever med, og for fisken.
Siden såpa lukter godt av anis, passer den godt for oss som ikke liker å fiske også, men som bare liker lakris.
Denne såpa inneholder forsåpede oljer av oliven, kokos, palme, soya, raps og solsikke, og eterisk olje av anis.

Det som ikke er en myte er at kaffesåpa vår fjerner lukten av løk og fisk fra hendene, så når fiskeren får "Fiskelykke", kan det passe godt å gi kaffesåpe til fiskerens partner - vi har pakket inn mange små pakker med disse to såpene i.
.

2 kommentarer:

  1. Casino Nightclub & Nightclubs - Jackson, MO - JAMHub
    This 경주 출장안마 exciting 원주 출장안마 new club in Jackson, 안동 출장샵 Missouri features a sophisticated atmosphere 과천 출장안마 of a night club and nightly entertainment featuring DJs, DJs, 울산광역 출장마사지 DJs,

    SvarSlett